Malzemeler
Nasıl Yapılır?
Fırını 225 dereceye ayarlayın.Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
Eritilmiş tereyağı, İtalyan baharatı ve sarımsağı küçük bir kapta karıştırın. Ekmeği boydan ikiye kesin.Ekmeği hazırlanmış tepsiye kesik tarafı yukarı gelecek şekilde yerleştirin.Üzerine tereyağ karışımını sürün.
Marinara sosunu ekmeğinin yarısına yayın. Mozzarella peyniri serpin, ardından sucuk, yeşil biber, sosis parçaları, siyah zeytin ve jalapeno ve parmesan serpin.
Ricotta, pesto ve limon kabuğu rendesini küçük bir kapta karıştırın.Ekmeğinin diğer yarısınının üzerine yayın. Kabak dilimlerini, biberleri, kuşkonmazı, mısırı ve son olarak keçi peynirini üzerine dizin.
Önceden ısıtmış olduğunuz fırında peynirler eriyene kadar 12-14 dk arası pişirin.Fesleğen ile süsleyin. Dilimleyip servis yapın.Afiyet olsun.